Rolo vrata so investicija v prihodnost vsakega proizvodnega podjetja

Rolo vrata so investicija v prihodnost vsakega proizvodnega podjetja

Se ukvarjate z distribucijo ali drugimi oblikami podjetništva? Iščete trpežna in dovolj velika vrata za vaš obrat? Potem so rolo vrata točno to, kar iščete. Ponudba na www.adoor.si/industrijska-rolo-vrata/ vas bo naravnost osupnila in prepričani smo, da boste takoj želeli naročiti ta res edinstvena vrata, ki olajšajo marsikatero stvar.

Ko vrata niso dovolj široka ali velika

Ste se že znašli v situaciji, ko tovornjak ali kombi nista šla čez vrata vaše proizvodnje, ker sta bila prevelika ali preširoka? Kako ste rešili nastalo situacijo? Verjetno je bilo vse skupaj zelo neprijetno. A na srečo obstajajo načini, kako se tem stvarem izogniti – govorimo o širokih in velikih rolo vratih, seveda. Posamezna vrata so lahko široka 18 metrov, dvojna pa kar 36 metrov, visoka pa so 6 metrov! Skozi taka vrata bo šlo vsako prevozno sredstvo in to z lahkoto. Dvojna rolo vrata imajo sredinski nosilni steber, ki meri 50 centimetrov, je iz pocinkanega jekla in omogoča bočno vodenje. Ker imajo tovrstna vrata poseben sistem tirnic rolet, se da odklenjen sredinski drog premikati levo-desno in tako dobite še več prostora. Oboja vrata se da odpreti, izhod pa je mogoč po celi širini vrat. Vrata so narejena zelo premišljeno, saj imajo vgrajen poseben senzor, ki preprečuje, da bi se nekontrolirano zaprla, saj ne delujejo, dokler ni sredinski pomični steber zaklenjen. Za varnost je torej poskrbljeno.

rolo vrata
Rolo vrata so lahko zelo estetska.

Katere so še odlike rolo vrat?

Ključna prednost rolo vrat je, da so na voljo v različnih dimenzijah, prilagoditi pa se jih da vašim željam in potrebam. Ker je vsako proizvodno podjetje drugače zasnovano, je to super rešitev, saj se bo dalo vrata namestiti kamorkoli si zamislite. Vrata so narejena zelo enostavno, da jih lahko upravlja vsak, so pa tudi zelo ekonomična, torej ne zavzamejo veliko prostora. To je zelo dobrodošlo, saj boste z rolo vrati prihranili precej prostora, ki ga boste lahko uporabili za druge stvari. Rolo vrata so tudi zelo robustna in trpežna in zdržijo tudi močnejše trke ali druge sile, ki se zaletijo vanje. Odporna so tudi na vremenske vplive in druge nepredvidljivosti.

Rolo vrata se večinoma uporablja na industrijskih, gospodarskih, kmetijskih in drugih poslopjih, saj so tu običajno tudi večje in širše površine. Tovornjaki, kombiji in dvigala bodo tako nemoteno prišli skozi, če pa jim boste zagotovili še dovolj površine za obračanje, pa bo super. Rolo vrata predstavljajo pomembno investicijo , saj so nujen člen v sestavi celotnega proizvodnega procesa. Razumljivo je, da taka vrata predstavljajo tudi veliko finančno obremenitev, zato se pred izdelavo in nakupom vrat pozanimajte o ceni pri različnih ponudnikih, saj se le-ta lahko nekoliko razlikuje od ponudnika do ponudnika – a pozor, najcenejša opcija ne pomeni nujno tudi najboljše opcije. Kakovost ponudnikov vedno preverite tudi na spletu. Ponudnike povprašajte tudi o garanciji in o servisu, če pride do okvare vrat. Dobro je, da je na voljo slovenski serviser, ki lahko pride in hitro popravi vrata, da ne bi bil proizvodni proces predolgo zaustavljen.

rolo vrata
Vrata se da prilagoditi vašim željam in potrebam.

Rolo vrata ne zahtevajo posebnega vzdrževanja, vsake toliko časa jih lahko le malo obrišete in naoljite ležaje, da se vrata ne bodo zatikala. Nekateri ponudniki vam omogočajo tudi različne barve vrat, ki popestrijo celoten objekt. Čeprav lahko predstavljajo velik finančni zalogaj, se vam investicija vanje že po nekaj mesecih povrne. Če boste izbrali kvalitetna vrata, vam bodo dolgo služila, seveda pa morate biti tudi sami malo pazljivi in se ne prepogosto ali namerno zaletavati vanje. Z rolo vrati bo vaše poslovanje potekalo nemoteno, hitreje in predvsem lažje, posledično boste imeli tudi več zaslužka. Potem poskrbite še za to, da bodo vaši izdelki kvalitetni in da bodo kupci vedeli za vas in vaš posel bo cvetel. Kmalu boste lahko podjetje razširili in takrat spet ne pozabite na kvalitetna rolo vrata.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja